Hrvat v policijsko vozilo, policistka hudo poškodovana

Foto: Bralec
Foto: Bralka
Do nesreče je prišlo zaradi prehitevanja.
Oglej si celoten članek

Prometna nesreča, v kateri so se poškodovale tri osebe, se je pripetila na cesti Velenje - Slovenj Gradec. Hrvaški voznik je med prehitevanjem oplazil pred seboj vozeče vozilo, nato pa trčil še v policijski avtomobil, ki naj ne bi bil na nujni vožnji.

Po besedah Milene Trbulin s PU Celje se je policstka, ki je bila v avtomobilu, hudo poškodovala, v bolnišnico so odpeljali tudi policista. Kakšno je stanje policistke, za zdaj še ni znano, zdravijo jo v UKC Maribor.

V nesreči se je poškodovala tudi sopotnica v avtomobilu, ki ga je hraški državljan oplazil med prehitevanjem. Njeno stanje za zdaj še ni znano.

Trbulinova je še dodala, da po zdajšnjih podatkih povzročitelj nesreče ni poškodovan.

* Fotografija je simbolična.

Nenavadna nesreča Nenavadna nesreča: Nogo dal na napačno stopalko in trčil v izložbo

Že drugič danes Kosi leteli vsenaokoli

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:21 3. Maj 2018.

    ustasi so zaceli v Sloveniji vojno zaceli pobivati Slovenske policaje

  • 17:29 2. Maj 2018.

    Glavno da je Hrvat nepoškodovan. Saj bi prišlo do mednarodnega škandala, če bi si zlomil NOHT!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.