Hrvaška: pri pristanku zagorelo športno letalo

Foto: Goran Kovačič/ Pixsell Padec Cessne na Hrvaškem Foto: Goran Kovačič/ Pixsell Padec Cessne na Hrvaškem Foto: Goran Kovačič/ Pixsell Padec Cessne na Hrvaškem Foto: Goran Kovačič/ Pixsell Padec Cessne na Hrvaškem
Na Hrvaškem se je danes dopoldne zrušilo špornto letalo Cessna 172. Štirje potniki naj bi utrpeli le lažje poškodbe.
Oglej si celoten članek

V nesreči, ki se je zgodila okoli 11. ure dopoldne, je zagorelo zasebno letalo Cessna 172. Poškodovanih je bilo več ljdudi, a nihče huje, na spletu poroča Večernji list.

Vsi štirje potniki so iz letala odšli sami. V letalu so bili po pisanju portala pilot in tročlanska družina. Vse štiri so prepeljali na zdravljenje.

Do nesreče naj bi prišlo pri pristanku, letalu naj bi po prvih podatkih odpadlo kolo. Zaradi tega se je pričelo iskriti, čemur je sledil požar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.