Hodil je po avtocesti

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Policisti so včeraj opoldan pri Voklem ustavili pešca, ki je hodil po gorenjski avtocesti.
Oglej si celoten članek

Zaradi prometnega prekrška so mu policisti izdali plačilni nalog in ga odstranili z avtoceste, sporočajo gorenjski policisti: "Opozarjamo, da so taka ravnanja zelo nevarna in zmanjšujejo stopnjo varnosti na avtocestah, kjer je hitrost omejena na 130 km/h."

"Pri tej hitrosti voznik v sekundi prevozi več deset metrov, reakcijski čas voznika pa je okoli dve sekundi, če spremlja promet, kar pomeni, da lahko voznik pešca na avtocesti opazi prepozno, vsak nepredviden odziv posameznika pa lahko vodi tudi do nesreče s hujšimi posledicami," še opozarjajo na Policiji

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:50 15. Oktober 2014.

    Da ni to eden od tistih , ki z napisom Hodim okoli sveta , vandrajo po zemlji. V St. Tropezu …

  • 12:15 15. Oktober 2014.

    Pojdite v Srbijo tam ni to nič nenavadnega še avtobus se ustavi na avtocesti (počesen pas) in pobira ljudi :(

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.