Hišne preiskave, priprli dva osumljenca

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na območju Policijske uprave Maribor to dopoldne številne hišne preiskave. Dva osumljenca so že odpeljali v policijsko pridržanje.
Oglej si celoten članek

Kriminalisti Policijske uprave Maribor na podlagi  sodnih  odredb izvajajo dvanajst hišnih preiskav na različnih naslovih. Iščejo poslovno dokumentacijoin druge materialne dokaze, ki bodo služili kot dokaz v nadalnjem postopku.

Dvema osumljencema so kriminalisti že odvzeli prostost.

Podrobnosti preiskave policisti še ne izdajajo, po poročanju Večera pa naj bi hišne preiskave potekale na sedežih podjetij Nigrad, Snaga, Mariborske lekarne, Farmadent, preiskovali pa naj bi tudi prostore mariborske občine. Večer še piše, da naj bi bila preiskava usmerjena v posle, ki so jih mariborska javna podjetja sklepala z oglaševalsko agencijo Oranža. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.