Hiša zgorela, ranjeni vsi štirje stanovalci

Foto: PGD Radlje
Foto: PGD Radlje
Ogenj je popolnoma uničil stanovanjsko hišo na območju Zgornjega Kozjega Vrha v občini Podvelka. Tri stanovalce so odpeljali v mariborski Klinični center.
Oglej si celoten članek

Kot nam je povedal vodja intervencije iz PGD Brezno-Podvelka Simon Šauperl, so bili o požaru obveščeni danes nekaj minut po polnoči: "Požar, ki je bil ob našem prihodu že povsem razvit, smo gasili od pol enih do štirih zjutraj, potem je tam ostala požarna straža. Posredovalo je 45 gasilcev z dvanajstimi vozili iz PGD Radlje, Ožbalt, Kapla, Vuhred in Brezno-Podvelka."

Kot smo izvedeli, sta v hiši prebivala dva para brez otrok. Poškodovani so bili vsi štirje, tri so odpeljali v UKC Maribor. Dva so že odpustili, tretjega pa zadržali zaradi opeklin obraza in roke ter poškodovanih pljuč.

Kriminalisti še preiskujejo, kaj je bil vzrok požara, stanovalcem pa so nadomestno namestitev našli v radeljskem hostlu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.