Grozljiva nesreča pri čiščenju v Mengšu

Foto: PGD Mengeš Posredovanje pripadnikov PGD Mengeš po poplavah.
Foto: PGD Mengeš Posredovanje pripadnikov PGD Mengeš po poplavah.
Včeraj smo poročali o sanaciji škode po poplavah v Mengšu. Še isto popoldne se je tam pri čiščenju kleti pripetila huda nesreča, življenje 45-letnika je ogroženo.
Oglej si celoten članek

Gasilci PGD Mengeš so včeraj malo po šesti popoldne prek številke 112 na svoje pozivnike prejeli obvestilo, da je v Hribarjevi ulici "oseba padla pod stružnico in je ujeta". Šesterica jih je takoj pohitela tja in ugotovila, da se je pri čiščenju prostorov dvotonska stružnica prevrnila na osebo, ki je bila neodzivna.

Foto: PGD Mengeš Nesreča po polavah-mengeš

"Z ekipo bolničarjev smo jo oskrbeli do prihoda reševalcev NMP Domžale. Na kraj so prihiteli tudi gasilci PGD Kamnik in reševalci NMP Kamnik. Reševalcem smo pomagali pri oskrbi osebe, ter jo z zajemalnimi nosili prenesli do reševalnega vozila. Prepeljana je bila v nadaljnjo oskrbo v UKC LJ. Dogodek je obravnavala kriminalistična policija. Stružnico smo s tehničnim posegom stabilizirali ter ob 20.33 zaključili z intervencijo," so še zapisali mengeški gasilci.

Kot so sporočili z ljubljanske policijske uprave, je 45-letnik pri čiščenju kletnih prostorov po poplavah premikal težji stroj, ki je zdrsnil s transportnih vozičkov in padel nanj: "Po doslej znanih podatkih je njegovo življenje ogroženo. Policisti z ogledom kraja znakov kaznivega dejanja niso ugotovili, o okoliščinah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.