Tragedija v Mengšu: Slabost, padec in poškodba glave, oživljanje neuspešno

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Kljub hitremu posredovanju reševalnih služb je oseba preminula na kraju dogodka, so še sporočili z uprave za zaščito in reševanje.
Oglej si celoten članek

Danes zjutraj je na gozdni poti v Mengšu nenadno obolela oseba padla in si poškodovala glavo. Ker oseba ni kazala znakov življenja, so kamniški gorski reševalci in gasilci PGD Loka pri Mengšu do prihoda reševalcev nudili prvo pomoč z oživljanjem. Kljub hitri pomoči reševalnih služb je oseba umrla, so sporočili z uprave za zaščito in reševanje.

Danes okrog 9. ure zjutraj je na težko dostopni poti v gozdu pod vrhom Debelega hriba v občini Mengeš, nenadno obolela oseba padla, si poškodovala glavo in ni več kazala znakov življenja. Gorski reševalci Gorske reševalne službe (GRS) Kamnik in gasilci Prostovoljnega gasilskega društva (PGD) Loka pri Mengšu so osebi s temeljni postopki oživljanja nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev nujne medicinske pomoči.

Kljub hitremu posredovanju reševalnih služb je oseba preminula na kraju dogodka, so še sporočili z uprave za zaščito in reševanje.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:44 23. September 2024.

    Nova moderna slovenščina v članku 🤭,nenadno obolela ,še čakam zapis samomor iz zasede

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.