GPG prodaja nepremičnine

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na prodaj stanovanji v Ankaranu in Ivančni Gorici, poslovni prostori v Dravogradu in zemljišča v Gameljnah.
Oglej si celoten članek

V stečajnem postopku GPG se nadaljuje poskus prodaje premoženja, stečajna upraviteljica Melita Butara pa je ta teden objavila vabila k dajanju zavezujočih ponudb za nakup več nepremičnin in zemljišč.

Stanovanja, poslovni prostori in zemljišča

V stečaju GPG je naprodaj stanovanje v Ankaranu, veliko 86 kvadratnih metrov, z dvema zunanjima parkirnima mestoma po izklicni ceni 151.200 evrov, je razvidno iz objave na spletni strani Ajpesa. Prodaja se tudi zemljišči v Gameljnah. Večje zemljišče, 2350 kvadratnih metrov velik travnik, se prodaja po izhodiščni ceni 333.200 evrov, 517 kvadratnih metrov velik pašnik pa za 31.000 evrov.

Za 45,27 kvadratnih metrov veliko stanovanje v Ivančni Gorici z zunanjim parkirnim mestom je izklicna cena postavljena pri 70.200 evrov. Izklicna cena za poslovna prostora v trgovskem poslovnem objektu Meža v Dravogradu je postavljena pri 28.920 evrov za 137 kvadratnih metrov velik prostor in pri 7560 evrov za 35,80 kvadratnih metrov velik poslovni prostor.

Prodali poslovni lokal

V rednem poročilu, prav tako ta teden objavljenem na spletni strani Ajpesa, je upraviteljica zapisala, da je v tretjem četrtletju prodala poslovni lokal v Dravogradu. Medtem med drugim čaka na odziv na vabilo za zbiranje ponudb za poslovne prostore v Kristalni palači v Ljubljani, katerih izklicna cena je slabih 20 odstotkov nižja od tržne vrednosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.