Gosposvetska v centru Ljubljane še ostaja zaprta

Gosposvetsko cesto bodo po odsedkih odpirali julija.
Oglej si celoten članek

"Čeprav smo si zelo želeli, da bi lahko že konec junija Gosposvetsko cesto odprli za promet, bo treba zaporo še nekoliko podaljšati," sporočajo z Mestne občine Ljubljana (MOL). Gosposvetska cesta je zaprta tri mesece, dela pa naj bi po prvotnih napovedih končali 30. julija.

Pozor! Tri mesece bo na tem odseku popolna zapora

Več arheoloških ostankov, kot so pričakovali

Izvedbo gradbenih del so zamlaknila arheološka izkopavanja na tem območju. Tako arheologe kot izvajalce je oviralo slabo vreme, poleg tega pa so na lokaciji odkrili bistveno več arheoloških ostankov, kot so jih sprva pričakovali, še sporočajo z MOL-a.

Slovenija Kaj se skriva v sarkofagu z Gosposvetske ceste?

Odpiranje po odsekih

Dela so sicer v zaključni fazi, tako da bo Gosposvetska cesta prevozna julija. Odpirali jo bodo po odsekih, in sicer predvidoma do 8. 7. do Župančičeve ulice in do 15. 7. še do Slovenske ceste.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.