Gorele vrstne hiše, za 170 tisočakov škode

Foto: Gasilska brigada Maribor Požar vrstne hiše v Mariboru Foto: Gasilska brigada Maribor Požar vrstne hiše v Mariboru Foto: Gasilska brigada Maribor Požar vrstne hiše v Mariboru
Navsezgodaj je prišlo do požara na elektro omarici.
Oglej si celoten članek

"V torek zjutraj okoli 4.45 uri je prišlo do požara na elektro omarici ob vhodu v stanovanjsko hišo v Mariboru," je pojasnil Tomaž Urleb iz UKC Maribor. "Zgornji del hiše je zgorel v celoti, požar se je razširil še na ostrešje druge stanovanjske enote (dvojček)."

Pri tem je zagorel tudi osebni avtomobil, ki je bil parkiran v neposredni bližini stanovanjske hiše. Materialna škoda znaša približno 170.000 evrov.

Foto: Gasilska brigada Maribor Požar vrstne hiše v Mariboru Po podatkih republiške uprave za zaščito in reševanej je gorelo na Jarčevi ulici. V požaru so posredovali gasilci GB Maribor, PGD Brezje, Dogoše, Pobrežje in Maribor-mesto, ki so požar pogasili. "Ogenj je ostrešje velikosti okoli 80 kvadratnih metrov, v celoti uničil in poškodoval notranjost objekta," pišejo pri URSZR.

Foto: Gasilska brigada Maribor Požar vrstne hiše v Mariboru

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:40 26. December 2017.

    Po novem dajejo te informacije v UKC ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.