Golobič:"Samo dve alternativi nista dovolj"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
"Samo dve alternativi – Borut Pahor in SD ali Janez Janša in SDS – za Slovenijo nista dovolj," je ob začetku predvolilne kampanje dejal prvak Zaresa, Gregor Golobič.
Oglej si celoten članek

Slovenija po mnenju Golobiča potrebuje največjo možno koalicijo – koalicijo s civilno družbo, nevladnimi organizacijami in strokovno javnostjo.

"Predvsem slednja je nekaj, kar politika pogosto razume kot oviro na poti uresničevanja lastnih zamisli," je v luči predčasnih volitev, čeprav še ni znano, kdaj in če sploh bodo, dejal Gregor Golobič. Svojo "alternativo" bodo zato kmalu predstavili tudi v Zaresu.

Premalo odgovorov za dosego ciljev

Golobič in ministrica za gospodarstvo v odstopu Darja Radić sta se dotaknila tudi predloga programa razvoja Slovenije in protikriznih ukrepov, ki jih je v sredo v javno razpravo dala največja opozicijska stranka SDS. Oba menita, da program SDS ne predstavlja nič novega, v njem pa manjkajo predvsem odgovori na vprašanja, kako doseči zastavljene cilje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:45 7. Julij 2011.

    kdo pa tega neve ,da te dve obcije so le sirjenje krize in nereda v državi...jaz bi še dodal ,da …

  • 16:40 7. Julij 2011.

    kaj ima sploh za govort ta blond boy??? naj se sprijazni...golobi so odleteli, za vekomaj! Samo lajaj, ti bo že …

  • 16:35 7. Julij 2011.

    Bi Ultra Golobič spet rad bil zraven? Komunisti ste uničili državo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.