Golman Pahor

Foto: Žurnal24 DOBRODELNA TEKMA, BORUT PAHOR, BIRSA, MATAVŽ Foto: Žurnal24 DOBRODELNA TEKMA, BORUT PAHOR, BIRSA, MATAVŽ Foto: Žurnal24 DOBRODELNA TEKMA, BORUT PAHOR, Foto: Žurnal24 DOBRODELNA TEKMA, BORUT PAHOR Foto: Žurnal24 DOBRODELNA TEKMA, BORUT PAHOR, valenčič, vasja kruh in pavel pini Foto: Žurnal24 dobrodelna tekma, Borut Pahor, smučar Jure Košir Foto: Žurnal24 dobrodelna tekma, Borut Pahor, Patrick Vlačič Foto: Žurnal24 dobrodelna tekma, Borut Pahor, Foto: Žurnal24 dobrodelna tekma, Borut Pahor, Valter Birsa, novinar kanalaA
V Biljah pri Novi Gorici je potekala dobrodelna nogometna tekma. Pahor je nastopil v vlogi igralca. Sodelovali so tudi znani športniki in estradniki.
Oglej si celoten članek

Jure Košir, Iztok Čop, Zoran Predin, Jože Potrebuješ, Borut Pahor in Patrick Vlačič so le nekateri izmed "slavnih nogometnih igralcev“, ki se bodo pomerili na športnem igrišču v Biljah pri Novi Gorici.

Vodji ekip bosta slovenska reprezentanta Valter Birsa in Tim Matavž. Več v galeriji.

Vstop na tekmo je bil sicer prost, a so pobirali prostovoljne prispevke za otroke s posebnimi potrebami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.