Golden Air v pogonu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Maribor–London. Na včerajšnjem letu nove letalske linije en potnik. Odločilnih prvih šest mesecev.
Oglej si celoten članek

Maribor. "Prihodnjih šest mesecev je odločilnih, saj mora letalska povezava dokazati svojo profitabilnost," je pred prvim poletom družbe Golden Air z mariborskega letališča proti Londonu pojasnil Clifford Dachuna, britanski poslovnež in partner omenjene slovenske letalske družbe.

"Ker je šlo za prvi polet, smo poskrbeli za presenečenje – poleteli smo z luksuznim letalom iz poslovne flote," so sporočili iz Golden Aira. Dodali so, da imajo prodanih veliko vozovnic med oktobrskimi in božičnimi počitnicami.

Najeli so tudi letali saab 2000 s 60 sedeži in embraer 135 s 37 sedeži. Leteli naj bi na relaciji Maribor–Dunaj–London do prihoda 
boeinga 737.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:37 7. Oktober 2011.

    se mi zdi, da ne bo kruha iz te moke!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.