Gneča v okolici pokopališč

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Pred obiskom pokopališča velja preučiti alternativne možnosti glede dostopa in parkiranja.
Oglej si celoten članek

Napoved prometno-informacijskega centra za stanje na cestah ta vikend in v ponedeljek ni nič kaj spodbudna: „Povečan promet lahko pričakujemo v soboto, nedeljo in ponedeljek ves dan. Zgostitve prometa pričakujemo tako v smeri turističnih krajev, bližini večjih središč, v okolici pokopališč, na mejnih prehodih ter odsekih, kjer je spremenjena prometna signalizacija zaradi del.“

Za prihodnje dni na prometno-informacijskem centru zato voznikom svetujejo, „da dosledno upoštevajo cestno-prometne predpise in vse udeležence v prometu ter imajo primerno opremo vozila zaradi spremenljivih vremenskih razmer“. Če se namreč odpravljate kam v višje kraje, velja omeniti, da je Vršič prevozen le z verigami.

Pri obisku večjih pokopališč na PIC-u svetujejo, da predhodno načrtujete pot in preučite alternativne možnosti glede dostopa do pokopališča in parkiranja vozil. Spremembe prometnih ureditev lahko si lahko pogledate tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.