Gneča na vročih cestah

Foto: Žurnal24 (Foto: BOBO)
Drugi avgustovski vikend je na cestah ponovno zaznamovala velika gneča. Dodatno so h kolonam in posledični slabi volji voznikov prispevala še dela na cestah.
Oglej si celoten članek

O največji gneči so čez dan poročali iz Ljubljane, kjer so pred priključkom na Celovško cesto nastajali zastoji, in s primorskih cest, predvsem med Koprom in Sečovaljami. Kolone so nastajale tudi ob koncu gorenjske avtoceste med Brezjami in Podtaborom in med Črnivcem in Radovljico. Gost promet je bil tudi na cesti Ptuj – Gruškovje. Razmere so se proti večeru začele umirjati

PROMET: Aktualne podatke spremljajte tukaj

Potniki so precej časa preždeli tudi pred mejnimi prehodi med Slovenijo in Hrvaško, predvsem pri vstopu v našo državo. Najdlje je bilo potrebno čakati na Gruškovju, Dobovcu, Sečovljah in Obrežju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.