Gmail spet razočaral

Foto: Žurnal24 Gmail je po nekaj dneh doživel že drugi izpad.
Googlov Gmail je danes vnovič "mrknil". Tudi slovenski uporabniki so imeli dopoldne težave z dostopom do Googlove spletne pošte.
Oglej si celoten članek

Pri Googlu so napako priznali in v izjavi za javnost sporočili, da je bil prizadet "le manjši delež uporabnikov". Obljubili so, da se njihove ekipe z vso naglico posvečajo problemu in ga obravnavajo skrajno resno.

Konec februarja je sicer dotlej zanesljivi Gmail doživel najhujši izpad v zgodovini svojega obstoja, saj je bilo vseh 113 milijonov uporabnikov več ur odrezanih od svoje e-pošte. Google poudarja, da so Gmailovi izpadi  leta 2008 v povprečju trajali le od 10 do 15 minut na mesec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.