Gašpar Gašpar v Luko?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Gašpar G. Mišič. Poslanec PS priznal, da so ga nagovarjali k prevzemu krmila Luke Koper.
Oglej si celoten članek

“Res je, da so se pojavile te ideje, a se s tem trenutno ne ukvarjam, saj sem poslanec,” pravi Gašpar Gašpar Mišič iz vladajoče stranke Pozitivne Slovenije (PS) o govoricah, da naj bi bil kandidat za prihodnjega prvega moža Luke Koper.

Na vprašanje, kakšne reference ima na tem področju, saj je bil v preteklosti poznan predvsem kot podjetnik, ki se ukvarja z nepremičninami, je odgovoril, da je po izobrazbi diplomirani inženir navtike in ima za seboj osem let plovbe. Po njegovih besedah se ta vlada zaveda, kako pomembna je Luka Koper, saj se je za razvoj pristaniške infrastrukture zavzela tudi v koalicijski pogodbi. “Žal pa se številni razvojni načrti prepočasi uresničujejo ali pa se sploh ne, glavni razlog pa so po njegovih besedah predvsem birokratske ovire, kar bi bilo treba spremeniti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 17:11 28. Marec 2013.

    " po izobrazbi diplomirani inženir navtike in ima za seboj osem let plovbe", v banjii. Ma si mogu ostati še …

  • 08:54 22. Marec 2013.

    Saj pravim; tile Maherji bodo presegli Pahorjevo vlado za malo malco...

  • 08:32 22. Marec 2013.

    tega gašparja - gašparja ne jemlite resno, tale kozojebec samo naklada in naklada, pravi poslanec. on za luko koper?????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.