Gasilec izsilil prednost

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 prometna nesreča
Na Gorenjskem pri izvozu za Hrušico trčila osebni avtomobil in gasilski kombi. Ena oseba lažje poškodovana.
Oglej si celoten članek
Fotografije nesreče si oglejte v GALERIJI.

Na Gorenjskem se je okoli 14.15 ure zgodila  prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve vozili, osebni avtomobil in manjši gasilski kombi.

''Po do zdaj zbranih podatkih je 31-letni voznik specialnega vozila izsilil prednost 28-letnemu vozniku, ki se je v nesreči lažje telesno poškodoval. Odpeljan je bil v Splošno bolnišnico Jesenice,'' je za zurnal24.si sporočil tiskovni predstavnik kranjske policijske uprave Leon Keder.

Lažje poškodbe
''Gre za  prometno nesrečo II. kategorije (lahke telesne poškodbe)
,'' je še dodal Keder, policisti pa bodo zoper 31-letnika podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče za prekrške. Promet je kljub nesreči potekal normalno, zastojev ni bilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.