Gasilci imeli intervencijo kot iz risanke Pujsa Pepa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Včeraj okrog pol osmih je prišlo do manjšega požara pri peki na žaru.
Oglej si celoten članek

"Radovljiški policisti so bili včeraj nekaj okli 19.30 ure obveščeni o manjšem požaru pri peki na žaru. Požar je bil pogašen s strani gasilcev. Nastala je manjša materialna škoda, do ogrožanja ni prišlo. Policisti so opravili ogled in bodo dogodek ustrezno dokumentirali," so sporočili s kranjske policijske uprave. 

Vsi, ki z otroki gledate risanko Pujsa Pepa, vas je tale novica najbrž spomnila na epizodo, ko očki pečejo na žaru, a morajo zaradi požara, ki sledi, posredovati mamice gasilke. Zanimiv del se začne pri 6.56.

Fotografija je simbolična. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.