Fusilli Integrali s kozjim sirom in bučo

Foto: Barilla
Foto: Barilla
Vsi recepti bodo kmalu zbrani na spletni strani Akademija Barilla, mi pa vam zaupamo zmagovalnega kar zdaj - preizkusite ga in postanite svetovni prvak v pripravi testenin tudi vi!
Oglej si celoten članek

Vsi recepti bodo kmalu zbrani na spletni strani Akademija Barilla, mi pa vam zaupamo zmagovalnega kar zdaj - preizkusite ga in postanite svetovni prvak v pripravi testenin tudi vi!

Fusilli Integrali s kozjim sirom in bučo

Sestavine:
2 žlici olivnega olja
Por
Bučka
100 g kozjega sira
12 bučkinih cvetov
2 žlici bučnega olja
Sol
Morska sol
Sladka smetana
Prah bučnega olja*
Polnozrnate Testenine Barilla Fusilli Integrali

Priprava:

Por narežemo na tanke trakce in ga na hitro prepražimo na olivnem olju. Bučko in bučne cvetove narežemo na tanke trakce in dodamo sladko smetano. Medtem v slani vodi skuhamo testenine. Tri minute preden so testenine skuhane, poru dodamo bučko in sladko smetano. Ko so testenine skuhane, jih odcedimo in vmešamo v omako skupaj z naribanim kozjim sirom. Dodamo malo vode, v kateri smo kuhali testenine, in zmešamo. 

Serviramo s svežimi bučnimi cvetovi, morsko soljo in prahom bučnega olja.


*Prah bučnega olja:
Beljake položite na pekač in sušite v pečici, dokler ne postanejo hrustljavi. Zdrobite jih in dodajte bučno olje.

Pa dober tek!

Skupina Barilla

Barilla je bila ustanovljena v mestu Parma leta 1877 kot trgovinica s kruhom in testeninami, danes pa je med  vodilnimi proizvajalci testenin na svetu, omak za testenine v Evropi, pekovskih izdelkov v Italiji in hrustljavih kruhkov v Skandinaviji. Skupina Barilla ima v lasti 29 proizvodnih enot (14 v Italiji in 15 v tujini) and izvaža v več kot 100 držav. Vsako leto proizvede približno 1700000 ton prehrambenih izdelkov, pod blagovnimi znamkami Barilla, Mulino Bianco, Harrys, Pavesi, Wasa, Filiz, Yemina e Vesta, Misko, Voiello in Adacemia Barilla.

Skupina Barilla temelji na enem in edinem načinu poslovanja: “Dobro zate, dobro za planet.”
“Dobro zate” se izraža v tem, da nenehno izboljšujemo naše izdelke, ljudi pa motiviramo k izbiri zdravega življenjskega stila. Izboljšati želimo tudi dostop do hrane in družbeno vključenost. “Dobro za planet” pa se izraža v spodbujanju in vzpostavljanju trajnostnih dobavnih verig in v zmanjšanju količin CO2 emisij ter porabe vode med proizvodnjo.

Za več informacij obiščite:
www.academiabarilla.com/press/default.aspx
www.barillagroup.com

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.