Evin Šime s preveč histamina

Foto: Žurnal24 V serijo konzerv s tuno je prišla prevelika koncentracija histamina (slika konze
Podravka je zaradi prevelike vsebnosti histamina iz prodaje umaknila serijo pločevink izdelka Eva Tuna file v olivnem olju. Družba kupcem svetuje, naj že kupljene izdelke vrnejo.
Oglej si celoten članek

Gre za 115-gramske kartonske škatlice zlato-rjave barve in pravokotne oblike s pločevinko pravokotne oblike, ki ima datum proizvodnje 20. marec 2009 in rok uporabe 20. marec 2013 ter EAN-kodo 3858884942308.

Po pojasnilu proizvajalca je bila v omenjenem izdelku ugotovljena prisotnost histamina nad dovoljeno mejo, ki lahko ljudem, občutljivim na prisotnost histamina v hrani, povzroči zdravstvene težave.

Brezplačno vračilo
V Podravki zato kupce omenjenega izdelka pozivajo, naj v primeru, da imajo v svojem gospodinjstvu navedeno serijo izdelka, tega pošljejo na naslov njihovega ljubljanskega predstavništva Cesta v Gorice 40, 1000 Ljubljana, od tam pa jim bodo poslali nov izdelek in povrnili stroške poštnine. Vzporedno s tem bodo izdelke navedene serije umaknili s trgovskih polic in jih zamenjali z novimi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.