Evakuirali logistični center Lidla

Foto: Gasilska zveza Žalec Gasilci, intervencija, logistični center Lidl Foto: Gasilska zveza Žalec Gasilci, intervencija, logistični center Lidl Foto: Gasilska zveza Žalec Gasilci, intervencija, logistični center Lidl
Danes enajst minut po drugi popoldne se je sprožil požarni javljalnik v logističnem centru podjetje Lidl.
Oglej si celoten članek

Regijski center za obveščanje je aktiviral tri društva prostovoljnih gasilcev: Ložnica, Arja vas in Žalec.

Na teren je prišlo 30 gasilcev s sedmimi vozili, objekt so evakuirali in ga pregledali ter ugotovili, da ni prišlo do požara, je pa prišlo do napake v hidrantnem omrežju, zaradi česar se je najbrž sprožil javljalnik požara, so sporočili z Gasilske zveze Žalec.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:53 29. Februar 2020.

    a je bil virus, pa dejte ga že ujet ... ta presnet virus je pa res nadloga

  • 19:45 29. Februar 2020.

    kekci!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.