Evakuacija v portoroškem hotelu

Foto: LifeClass Hotels & Spa, Portorož
Foto: LifeClass Hotels & Spa, Portorož
Več podtaknjenih požarov na Obali.
Oglej si celoten članek

V nedeljo so koprski policisti malo pred poldnevom dobili sporočilo, da je v Portorožu zagorelo. Nekdo naj bi v hotelu Lifeclass Portorož na več mestih zažgal brisače, kar je sprožilo alarm v kletnih prostorih. Zaradi dogajanja so spraznili tudi bazenski kompleks, poročajo Primorske novice. 

Policisti še ugotavljajo, kdo je zažgal brisače in preiskujejo sum kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

Ogenj naj bi pogasil eden od zaposlenih v hotelu.

xxx

Nato pa je v nedeljo zvečer več požarov izbruhnilo še v Luciji. V Garibaldijevi ulici je nekaj po 22. uri zagorelo v garaži, čeprav je lastnica avto umaknila, je ogenj vozilo že poškodoval. Požar je začela gasiti kar sama, dokončno so ga pogasili gasilci. 

Zatem je zagorelo še v Vojkovi ulici, kjer je zagorela živa meja s ponjavo. V Ulici Istrskega odreda je zagorel še smetnjak, v bližini je neznanec zažgal tudi blazine na klopci. Policisti še ugotavljajo, kdo je podtaknil požare. Preiskujejo sum kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:05 22. Oktober 2024.

    A to hoteli tekmujejo zadnje čase

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.