Enega pogrešanega našli, enega še iščejo

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
66-letnika iz Trboj še iščejo, pogrešanega 25-letnika so že našli.
Oglej si celoten članek

Kranjski policisti iščejo 66-letnega Lavric Antona iz Trboj pri Senčurju, ki je včeraj po 13. ure‎ izginil od doma. Z njim je izginilo tudi kolo, ki ga verjetno uporablja. Moški je visok okoli 175 centimetrov, brez las, z brki, verjetno pa je oblečen v rdečo trenirko, temno jopico ali jakno in temne pohodne čevlje.

S Policijske uprave Maribor so sporočili veselo novico, da so pogrešanega 25-letnika, ki so ga nazadnje videli v Slovenski Bistrici, našli. "Obveščamo vas, da  je pogrešani najden živ in zdrav ter ni bil žrtev kaznivega dejanja," so sporočili. 
 
dezurni@zurnal24.si
 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.