Eksplozija na Pragerskem

Foto: Nino Verdnik Eksplozija Pragersko Foto: Nino Verdnik Eksplozija Pragersko Foto: Nino Verdnik Eksplozija Pragersko Foto: Nino Verdnik Eksplozija Pragersko Foto: Nino Verdnik Eksplozija Pragersko
Ponoči je na Pragerskem eksplodiralo neznano eksplozivno telo. Na srečo nihče ni bil poškodovan.
Oglej si celoten članek

Ponoči okoli 1.15 je na Pragerskem na Levstikovi ulici pod parkiranim kombiniranim vozilom eksplodiralo neznano eksplozivno telo. Zaradi močnega poka so popokala tudi stekla na bližnji stanovanjski hiši.

Udarni val je ob eksploziji zraven vozila, pod katerim je bilo nastavljeno to sredstvo, poškodoval še drugo parkirano kombinirano vozilo in še eno parkirano osebno vozilo; vsa so last istega oškodovanca.

Poškodovana so bila tudi stekla na oškodovančevi stanovanjski hiši, poleg tega pa še dve sosednji hiši. Poškodovan ni bil noben človek, materialna škoda pa je narasla nad 50 tisoč evrov. Kakšno eksplozivno sredstvo je eksplodiralo, bodo poskušali ugotoviti z nadaljnjimi analizami v Nacionalnem forenzičnem laboratoriju, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.