Eksplozija in požar v stanovanjski hiši

Foto: PDG Obrežje Požar Brežice
43-letnik je hudo poškodovan
Oglej si celoten članek

"2. maja okoli 13.30 smo bili obveščeni o eksploziji in požaru na stanovanjski hiši v okolici Maribora," so sporočili z mariborske policijske uprave.

Policisti so ugotovili, da je 43 letni lastnik v kletnih prostorih hiše s plinskim gorilnikom segreval doma narejen hladilno napravo za vodo. Zaradi uhajanja plina iz jeklenke je prišlo do eksplozije in požara v katerem je hudo poškodoval.

Na objektu je le za kakih 500 evrov škode. Je pa nastala ogromno škoda v požaru, o katerem so bili policisti obveščeni okrog enajstih zvečer.

Gorela je stanovanjska hiša v Cesti na Bukovec v Morju, občina Rače – Fram. Gasilci so požar pogasili, uničeno je nadstropje in mansarda, stanovalci pa so se uspeli pravočasno umakniti, tako da v požaru ni bil nihče poškodovan.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.