Dvojno gorje za žrtev

Foto: Žurnal24 Slika je simbolična. (Foto: istock)
V Dubaju so trije moški posilili 15-letnika. Eden od storilcev je okužen z virusom HIV in hepatitisom.
Oglej si celoten članek
"Moja stranka joče noč in dan. Noče umreti," je izjavil odvetnik 15-letnika, ki so ga v Dubaju posilili trije moški. Eden od osumljenih je okužen z virusom HIV in hepatitisom in ker je 35-letnik vedel za svoji bolezni, odvetnik dečka zahteva, da mu sodijo za poskus umora. Tako kot preostala dva osumljenca, gre za 17-in 18-letnika, tudi okuženi trdi, da mladeniča ni posilil. "Takrat sem bil pijan," je izjavil. Če jih bo sodišče spoznalo za krive, mladoletniku grozi deset let zapora, drugima dvema pa smrtna kazen.

Ali je mladega Francoza, ki je v Dubaju obiskoval šolo, okužil, za zdaj še ni jasno. To bodo pokazali novi testi, ki jih bodo opravili v začetku naslednjega leta.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.