Dvema niso mogli več pomagati

Iz Trbovelj in Čezsoče poročajo o nesrečah, v kateri sta dve osebi umrli.
Oglej si celoten članek

Prva nesreča se je zgodila včeraj nekaj po 13. uri v bližini naselja Čezsoča  v občini Bovec. Pri spustu po reki Soči je kajakaša obšla slabost. Bovški policisti so ugotovili, da so se z vstopnega mesta v vasi Čezsoča s tremi kajaki spustili člani nemške družine. V kajaku dvosedu sta bila 77-letni oče in njegov 47-letni sin, v drugih dveh kajakih pa še preostala člana družine, 48-letna ženska in njen 16-letni sin. Vsi so uporabljali ustrezno kajakaško opremo. 

Ob 13.10 uri je 47-letni sin med plovbo po reki Soči navzdol zaznal, da je njegovega 77-letnega očeta na prednjem sedežu v kajaku nenadoma obšla slabost oziroma se je slednji nekoliko nagnil naprej, zahropel ter obstal v sključenem položaju. Vsi člani omenjene nemške družine so omenjenega 77-letnika takoj zatem spravili na breg reke Soče in pričeli z oživljanjem. 

Kljub oživljanju svojcev in kasnejšemu posredovanju reševalcev iz tolminskega zdravstvenega doma je 77-letni nemški državljan na kraju dogodka umrl. Odrejena je bila sanitarna obdukcija, obveščeno pa bo tudi pristojno okrožno državno tožilstvo. 

Padel s kolesom

Druga nesreča se je zgodila nekaj po 20. uri v Trbovljah. Na Trgu revolucije se je pri padcu smrtno ponesrečil kolesar. Ob prihodu na kraj dogodka so trboveljski reševalci ugotovili, da je kolesar zaradi srčne kapi umrl. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:35 7. Avgust 2014.

    Počas . Tole niso nesreče , tole je čisto normalna smrt na prostem.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.