Dve delovni nesreči

Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
V Divači se je prevrnil stroj, v Krškem je občan padel med popravilom strehe.
Oglej si celoten članek

Na nedeljo smo priča dvema delovnima nesrečama. V Divači se je prevrnil delovni stroj in pri tem poškodoval delavca.

Gasilci Zavoda za gasilno in reševalno službo Sežana in Prostovoljnega gasilskega društva Senožeče in Divača so nudili pomoč reševalcem nujne medeicinske pomoči Sežana pri oskrbi poškodovane osebe. Poleg tega so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na poškodovanem vozilu in pomagali pri dvigu prevrnjenega vozila.

Padec z lestve

Druga delovna nesreča se je zgodila na Partizanski cesti na Senovem v Občini Krško. Občan je med popravilom strehe padel z lestve z višine okoli dveh metrov in se poškodoval. Reševalci nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Krško so ga oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.