Duševno je trpel

Foto: Žurnal24 (Foto: Barbara Milavec)
Tožba. Koprski župan proti Barbari Verdnik.
Oglej si celoten članek

Za četrtek je na okrajnem sodišču razpisana glavna obravnava v tožbi župana Borisa Popoviča proti Barbari Verdnik. Zaradi duševnih bolečin ob njenih izjavah za več medijev jo toži za odškodnino v višini pet tisoč evrov. “Toženka je med 4. julijem 2007 in 1. avgustom 2008 v večih izjavah oziroma komentarjih posegla v osebnostne pravice tožnika in mu povzročila duševne bolečine, ki zahtevajo prisojo pravične denarne odškodnine.”

Med izjave, zaradi katerih se je Verdnikova znova znašla na sodišču, je tudi izjava za Žurnal24: “Ali veste, kako se reče hrvaški Idriji? Popovača!” Iz takšne izjave povprečen bralec sklepa, da pisec cinično meri na določene psihične motnje, neuravnoteženost tožnika, med drugim piše v tožbi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.