Kaznivo dejanje v vrsti za Postojnsko jamo so policisti hitro razvozlali

Foto: Anže Petkovšek Postojnska jama, obiskovalci, turisti Foto: Anže Petkovšek Postojnska jama, obiskovalci, turisti Foto: Valter Leban Postojnska jama
Prijeli dve ženski, 24-letno in 56-letno državljanko Bosne in Hercegovine.
Oglej si celoten članek

Na blagajni Postojnske jame so se zglasili državljani Italije ter naznanili, da pogrešajo 300 evrov, obveščajo iz PU Koper. Kot so zapisali, so ob prihodu na kraj na ugotovili, da je neznanec pristopil do 52-letne državljanke Italije v času, ko se je ta nahajala v koloni za nakup vstopnice, ter ji na drzen način iz denarnice, ki jo je imela v nahrbtniku, ukradel 300 evrov.

Policisti so z zbiranjem obvestil pridobili opis možnih storilk in kmalu v neposredni bližini prijeli dve ženski, 24-letno in 56-letno državljanko Bosne in Hercegovine. Policisti so med varnostnim pregledom pri eni od njih našli 300 evrov gotovine, ki jih je predhodno ukradla zgoraj navedeni turistki. Obe ženski so policisti pridržali, denar pa vrnili oškodovanki. Sledi kazenska ovadba.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 17:37 9. Julij 2024.

    A to je pa zdaj že zločin???? Bog se vas usmili, novinarčki!!!

  • 17:28 9. Julij 2024.

    A sedaj pa še Bosanci! Ves Balkan je enak...

  • 14:49 9. Julij 2024.

    To je zahrbtna kraja, ne pa zločin, halooo?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.