Drugi vpis na fakultete

Foto: Žurnal24 Å¡tudenti Å¡tudent univerza fakulteta
Vsi tisti, ki se še odločate za študij na slovenskih fakultetah, se lahko prijavite še do 28. avgusta. Na voljo je še 9.755 vpisnih mest - 5.978 za redni študij in 3.777 mest za izrednega.
Oglej si celoten članek

Drugi prijavni rok je namenjen predvsem tistim, ki se niso še prijavili v prvem roku ali pa se niso uvrstili v nobenega od v prvi prijavi naštetih študijskih programov.

Obrazec za drugo prijavo lahko kupite v večjih knjigarnah ali papirnicah, dostopen pa je tudi na spletnih straneh visokošolskih prijavno-informacijskih služb.

S priporočeno pošiljko pa ga morate fakultetam poslati najkasneje do 28. avgusta.

Vpis sprejetih v drugem roku bo, kot so sporočili iz ministrstva za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo, od 24. do 30. septembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.