Drkušić tokrat nič več z molkom

Foto: Žurnal24 Branko Drkušić, zdaj že upokojeni policist, ki naj bi povzročil nesrečo, krivdo
Nadaljevanje sojenja. Včeraj pričala tudi Gašperšičeva. Drkušić vali krivdo nanjo, ona pa nanj.
Oglej si celoten članek

V torek se je na okrajnem sodišču nadaljevalo sojenje Branku Drkušiću, upokojenemu policistu, ki naj bi decembra 2009 iz malomarnosti povzročil prometno nesrečo, v kateri se je hudo poškodovala noseča Anja Gašperšič. Aprila so sojenje prekinili, ker Gašperšičeva zaradi grozečega prezgodnjega poroda ni mogla pričati, tokrat sta pred sodnico Andrejo Beg stopila oba, pričal pa je tudi Tomaž Jalovec, sodni izvedenec prometne stroke. Drkušić, ki se je do zdaj zagovarjal z molkom, je tokrat dejal, da nesreče ni povzročil on, temveč Gašperšičeva, ki je po Drkušićevih besedah zapeljala na njegov vozni pas, Gašperšičeva pa je trdila, da je nesrečo povzročil on. Po štirih urah je Begova obravnavo prekinila; kdaj bo nadaljevanje sojenja, še ni znano.

Niso opravili preizkusa
Prometna nesreča je v javnosti odmevala toliko bolj, saj policisti pri kolegu Drkušiću, ki se je vračal s prednovoletne zabave, niso opravili preizkusa alkoholiziranosti – ne na kraju nesreče ne v bolnišnici, kamor je bil odpeljan z vozilom nujne medicinske pomoči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.