Dogajalo se je veliko, zgodilo nič

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Dan po objavi poročila Janša in Janković dobila podporo v svojih strankah. Res presenetljivo!
Oglej si celoten članek

Čigava je ta protikorupcijska komisija, da je hkrati napadla tako Jankovića kot Janšo, je na žalost najbolj tipično slovensko vprašanje. So Virantovi? Očitno, saj je za poročilo izvedel dan prej. So Erjavčevi? Je napad naročila SLS? Da so samo posamezniki, ki vestno in strokovno opravili svoje delo, pade na pamet samo največjim naivnežem. In to je gobavost, ki je napadla Slovenijo. Čigav je policist, ki je preiskoval primer Baričevič, čigava tožilka, ki je napisala obtožnico za Patrijo, čigavi so ustavni sodniki, ki so prepovedali referenduma, čigav je poslanec NSi, ki je glasoval za Kučanovo nadomestilo? Dokler me kdo z argumenti ne prepriča v nasprotno, bom naivnež, ki verjame, da nosilci javnih pooblastil vestno opravljajo delo. Ker sicer ne potrebujemo ne sodišč, ne protikorupcijske komisije. Njeno poročilo je dokončno. Če Janković in Janša menita, da sta bila po krivem oblatena, naj jo tožita, pa bosta dobila pravnomočno sodbo. Lahko tudi javno objavita pojasnila, ki sta jih poslala, a jih protikorupcijska komisija ni upoštevala.

Dan potem. Jutri bo že drugi dan po objavi “usodnega” poročila. Dogajalo se je veliko, zgodilo nič. O poročilu govorijo vsi, prebral ga ni skoraj nihče. Kršitve Jankovića in Janše so neupravičeno v istem košu. Stranki sta pričakovano podprli svoja predsednika, ostra stališča Viranta, Erjavca in Žerjava, brez katerih ni Janševe vlade, pa so za zdaj le stališča. Se je pa razčistilo, da Klemenčič ne vozi boljšega avta kot Janša, kar je ta zatrdil na televiziji. Pa tudi če bi ga, kakšen argument je to?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:04 10. Januar 2013.

    NAŠ LOPOV JE JUNAK, VAŠ JUNAK JE PA LOPOV! To je najbolj nazorno prikazano stanje naše politične elite in njihovih …

  • 13:05 10. Januar 2013.

    Ma to je kot iz Alana Forda...mamo bogate modele ala: broja jedan, superhika, sira olivera...raja pa smo kot: alan ford, …

  • 13:04 10. Januar 2013.

    Ma to je kot iz Alana Forda...mamo bogate modele ala: broja jedan, superhika, sira olivera...raja pa smo kot: alan ford, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.