Divjal, se prevrnil, zbežal

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Popoldan je na severni obvoznici v Ljubljani prišlo do nesreče, avto je končal v jarku. A voznik ni imel namena počakati policistov in jim pojasnjevati razlogov.
Oglej si celoten članek

Nekaj po 16. uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo. Voznik peugeota 206 je vozil po obvoznici iz smeri Zadobrova proti Zaloški cesti, kjer je domnevno zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in zapeljal na brežino ob avtocesti. Tam se je vozilo prevrnilo na bok. 

Po nesreči jo je voznik s kraja ucvrl v neznano. Policisti so ga že identificirali, je za Žurnal24 pojasnila Maja Ciperle Adlešič iz PU Ljubljana. Gasilci pa so odstranili posledice.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • h3o
    21:29 11. Avgust 2015.

    pobegnil je zato, ker bi napihal

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.