Direktorju Snage je prekipelo

Foto: Saša Despot Slovenija 01.07.2013, smeti, polni smetnaki ob Grudnovem nabrezju v Ljubljani, f
Odstop. Naročili sistematizacijo, potem je niso potrdili, kaplja čez rob pa je bilo izplačilo božičnice.
Oglej si celoten članek

"Nadzorni svet je na svoji prvi seji sprejel sklep, naj kot vršilec dolžnosti čim prej izpeljem proces sistemizacije in reorganizacije družbe. Ko sem pripravil gradivo, so ga nadzorniki z dnevnega reda umaknili, na koncu pa so sprejeli sklep, da tega ne smemo izpeljati," pravi zdaj že nekdanji direktor Snage Bernard Majhenič, ki je na tem mestu nasledil odstavljenega Ivana Hajnška, a je včeraj tudi sam odstopil.

Kaplja čez rob pa je bil sklep, sprejet minuli petek, ko so nadzorniki brez njegovega vedenja sledili predlogu sindikata in odobrili izplačilo božičnice v višini 600 evrov. "Če bodo rezultati družbe izplačilo dopuščali, jo podpiram. A rezultati poslovanja še niso znani," dodaja Majhenič.

Božičnico so razveljavili

Nadzorni svet Snage je medtem na včerajšnji seji že izbral novega direktorja, ki pa ga bodo javnosti predstavili v petek. Za več informacij smo poklicali tudi prvo nadzornico Rebeko Lukman Kovačič, a se na naše klice ni odzvala. Izvedeli pa smo še, da so nadzorniki sporni sklep o izplačilu božičnice razveljavili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.