Delovna nesreča: 22-letnik umrl, poteka kriminalistična preiskava

Foto: PU Koper policijski avtomobil
Foto: PU Koper policijski avtomobil
Tragedija na območju Preddvora.
Oglej si celoten članek

Kranjski policisti so bili danes nekaj po 14. uri obveščeni o tragičnem dogodku. Pri izvajanju del na strehi enega izmed objektov na območju Preddvora je umrl 22-letni moški. Kot so pojasnili, so policisti kraj zavarovali, opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka.

"Vzrok smrti je predmet nadaljnje kriminalistične preiskave. Ogleda kraja dogodka sta se udeležila tudi preiskovalna sodnica in državni tožilec. Obveščena je bila delovna inšpekcija. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo," so še dodali.

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:55 16. Januar 2024.

    no ja ste gledal reklamo za fotvoltaično centralo na strehi. pa tisti akterji tako hodijo po tisti strehi, kot kakšen …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.