Dečki tepli 14-letnika, varnostnik navijal

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Nedopustno: v Splitu je skupina dečkov pretepla osnovnošolca, varnostnik pa je pretep gledal in navijal.
Oglej si celoten članek

14-letnega dečka, ki je pred šolo čakal svojega sošolca, je napadla skupina problematičnih dečkov.

"Mojega sina bi lahko doletela strašna usoda. Eden izmed dečkov ga je brutalno pretepal, drugi pa so kričali in navijali. Domov je prišel okrvavljen, na urgenci pa so dejali, da ima zlomljeno nosno kost. Morali so ga operirati," je povedala šokirana mati 14-letnega dečka.

Po tragičnem dogodku so v javnost pricurljale šokantne podrobnosti. Pretep naj bi namreč spremljal tudi šolski varnostnik, ki skupini podivjanih dečkov ni preprečil, da bi se znesli nad 14-letnikom.

"Sosedi so povedali, da je varnostnik vrgel ključe na tla in zavpil: začelo se je!, potem pa je gledal, ko je skupina pretepala mojega sina. Mislim, da ta človek ni normalen," pravi dečkova mati, ki bo na sodišču zahtevala pravico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.