Clintonova Janši zaželela srečo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Janez Janša po telefonu z ameriško državno sekretarko Hilary Clinton o reformah.
Oglej si celoten članek

Premier Janez Janša se je danes pred odhodom na evropsko-azijski vrh Asem v Laosu po telefonu pogovarjal z ameriško državno sekretarko Hillary Clinton. Govorila sta o globalnih in regionalnih vprašanjih, a tudi o reformnih prizadevanjih slovenske vlade, so sporočili iz kabineta predsednika vlade.

"Sekretarka Clintonova je v daljšem pogovoru izrecno podprla reformna prizadevanja slovenske vlade ter predsedniku zaželela veliko sreče in poguma pri njihovem uresničevanju," so zapisali.

Predsednik vlade je sekretarki Clintonovi prenesel izraze globokega sožalja slovenske vlade ter državljank in državljanov Slovenije ob žrtvah in opustošenju, ki ga je povzročil orkan Sandy.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • gec
    17:18 4. November 2012.

    trsten,pelji si oba gnoja domov....

  • xy
    16:44 4. November 2012.

    Reporter, Družina, SIOL al mogoče Požar Report?

  • 16:26 4. November 2012.

    Zakaj mora slovencelj vedno nekoga krivit za svoj neuspeh. Pejte konje pazit nazaj, če niste spodobni napredovat v glavi. Boli …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.