Cinkarna Celje toži zaradi blatenja imena

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Tožba za 30 tisočakov. Vodja CI: Nesprejemljivo ustrahovanje.
Oglej si celoten članek

"Tudi z vloženo tožbo, s katero poskušajo skrajno nesprejemljivo ustrahovati predstavnike civilne družbe, nas ne bodo ustavili," so pojasnili v Civilni iniciativi (CI) Celje.

Cinkarna Celje je na celjsko okrožno sodišče vložila tožbo proti koordinatorju iniciative Borisu Šuštarju, od katerega zahtevajo odškodnino v višini 30 tisoč evrov. V podjetju so se za tožbo odločili, ker naj bi Šuštar blatil ime podjetja. Očitajo mu, da je v javnosti manipuliral s podatki o vsebnosti talija v sadri na njihovi deponiji.

Šuštar pa je še enkrat poudaril, da stojijo za svojimi prepričanji, da "na podlagi strokovnih analiz utemeljeno in legitimno opozarjajo na nesprejemljivo delovanje ekološko sporne industrije sredi Celja".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.