Čez krmilo padla na peško

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, ki se je včeraj ob 9.30 zgodila na Celjski cesti v Vojniku, policisti prosijo udeleženko kolesarko in ostale očividce za pomoč.
Oglej si celoten članek

Včerajšnja prometna nesreča se je zgodila na pločniku pri prehodu za pešce pri izvozu na Celjsko cesto v Vojniku v neposredni bližini trgovine Tuš. Udeleženi sta bili peška in neznana kolesarka.

Po podatkih peške naj bi kolesarka pripeljala iz smeri trgovine Tuš v Vojniku in vozila proti Celjski cesti. V bližini prehoda za pešce je zaradi vožnje preblizu desnega roba s sprednjim kolesom trčila v robnik pločnika in čez krmilo padla na peško. Udeleženki sta se po nesreči pogovorili, vendar je peška zaradi bolečin naknadno poiskala pomoč pri zdravniku. Pri pregledu v Splošni bolnišnici Celje, kamor je bila napotena, so ugotovili, da se je v prometni nesreči lažje poškodovala.

Udeleženo kolesarko in ostale očividce policisti Policijske uprave Celje prosijo, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokličejo na telefonsko številko Policijske uprave Celje 03 54 26 400 oziroma 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.