Ceste tik pred praznikom terjale svoj davek

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Šlo je za trk treh vozil.
Oglej si celoten članek

V Mariboru je prišlo do hude prometne nesreče, v kateri so bila udeležena tri vozila, ena oseba pa je v nesreči izgubila življenje.

Mariborski policisti še vedno obravnavajo prometno nesrečo s smrtnim izidom, do katere je prišlo v križišču Ptujske ceste in Panonske ulice v Mariboru. 

Trenutno poteka ogled kraja nesreče, zaradi česar je del Ptujske ceste v Mariboru popolnoma zaprt. Policisti pa priporočajo uporabo drugih vpadnic v ali iz Maribora.

*Fotografija je simbolična

Slovenija Novo glede tragične nesreče pri Postojni Gorenjska Policisti ustavili voznika, na koncu so ga morali pridržati

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:21 28. December 2023.

    Ko že poročate o prometnih nesrečah , ki so obenem tudi opomin ostalim , da pazijo na cesti , jaz …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.