Ceste spet terjale davek

Foto: Profimedia Nesreča
Ena oseba je podlegla poškodbam, dve so odpeljali v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Včeraj zvečer nekaj po deveti uri je po poročanju Uprave RS za reševanje na cesti Ljubno-Luče prišlo do trčenja dveh osebnih vozil.

"Poškodovane so bile tri osebe, od katerih je ena oseba zaradi poškodb umrla na kraju dogodka," so sporočili. Posredovali so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Nazarje, ki so proti naletno in proti požarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, s tehničnim posegom rešili ukleščene osebe iz vozila, z vpojnimi sredstvi posuli cestišče, razsvetljevali okolico nesreče ter nudili pomoč reševalcem in policiji.

Poškodovani osebi sta bili z reševalnimi vozili NMP Mozirje in NMP Velenje prepeljani v Splošno bolnišnico Celje. Obveščene so bile pristojne službe.

Tragično Med prevračanjem padla iz vozila, oba sta mrtva

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.