Čelno trčila motorista, eden umrl

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL nesreča slavonski brod Foto: Ivica Galovic/PIXSELL nesreča slavonski brod Foto: Ivica Galovic/PIXSELL nesreča slavonski brod
V nesreči v Slavonskem Brodu sta čelno trčila dva mladoletna motorista. Eden je umrl na kraju nesreče, drugi je težko poškodovan.
Oglej si celoten članek

V Slavonskem Brodu se je včeraj zgodila huda prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil 17-letni motorist. Po neuradnih informacijah hrvaškega portala 24sata sta čelno trčila motorista.

„Trčila sta motorist in mopedist. O vzrokih nesreče še ne moremo govoriti, saj preiskava še poteka. Lahko povem, da sta bila oba udeleženca nesreče mladoletna, ter da nihče izmed njiju ni imel dovoljenja za upravljanje motorja, bila pa sta tudi brez čelad,“ je dejal Stjepan Haramustek namestnik okrožnega državnega tožilca.

Kot še piše 24sata, je17-letnik je zaradi poškodb umrl na kraju nesreče, medtem ko so 18-letnika s hudimi poškodbami glave, odpeljali v bolnišnico.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.