Celje: trčil v priklopnik avtobusa

Foto: Žurnal24 (Foto: PGE Celje)
Na štajerski avtocesti se je sinoči zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeželena voznik osebnega vozila in avtobus. En človek je bil poškodovan.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila na avtocesti Ljubljana–Celje na odseku Lopata pri izvozu Celje zahod. Kot so sporočili iz PGD Celje, je osebno vozilo BMW trčilo v priklopnik avtobusa.

Trk je bil tako silovit, da je priklopnik dobesedno odtrgalo od avtobusa, osebno vozilo pa je bilo popolnoma uničeno. 

Foto: Žurnal24 PROMETNA NESRE%C4%8CA, CELJE, %C5%A0TAJERSKA AVTOCESTA, LOPATA, TRK, UNI%C4%8CEN "Na avtobusu ni bilo poškodovanih, enega poškodovanega iz osebnega vozila pa so reševalci NMP Celje prepeljali v celjsko bolnišnico," so še sporočili iz PGE Celje. 

Podrobnejše podatke o nesreči pričakujemo od PU Celje, kamor smo že naslovili vprašanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.