Čeh naročil vodo, dobil čistilo

Foto: Renata Reneja Škrjanc
Foto: Renata Reneja Škrjanc
Namesto radenske je v steklenički dobil čistilo.
Oglej si celoten članek

Češkemu turistu, ki se je včeraj kopal na grajskem kopališču na Bledu, bo dopust v Sloveniji ostal v spominu z grenkim priokusom. Izvedeli smo namreč, da je v enem izmed tamkajšnjih lokalov naročil gazirano vodo, v originalni zeleni steklenički pa dobil čistilo. Zastrupljenega so takoj odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Jesenice.

Dogodek so za nas potrdili tudi na kranjski policijski upravi. Bojan Kos nam je povedal, da so naznanilo zdravnika jeseniške bolnišnice sprejeli danes okoli 14. ure. Sporočil jim je, da so zaradi zdravstnih težav v bolnišnici včeraj sprejeli 44-letnega državljana Češke.

Okoliščine dogodka policisti še preverjajo, je pa znano, da Čeh ni v življenjski nevarnosti in da je zdravnik pri pregledu ugotovil lahko telesno poškodbo.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:00 24. Avgust 2013.

    hrvati se vejo iti turizem, pri nas v turističnih krajih so pa ljudje svin.jsko zahrbtni! upam, da lastnika zaprejo, lokal …

  • 07:51 24. Avgust 2013.

    Kaj takega je nedopustno in lastnika tega lokala bi morala doleteti zaporna kazen zaradi povzročitve hude telesne poškodbe iz čiste …

  • 04:39 24. Avgust 2013.

    Nizke plače v polnilnici - sabotaža.Čudno, da ni več tega,kjerkoli v Slovenistanu.No,n'č bat,sej bo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.