"Čas je za spremembe"

Foto: iStock tzlepotazdravje11.03.2008...indijska...konoplja...marihuana...mamila...droga...m
Prihodnji teden predstavitev mnenj o zakonu o konoplji.
Oglej si celoten članek

V državnem zboru (DZ) bo v četrtek, 13. februarja, javna predstavitev mnenj o predlogih zakona o samozdravljenju in zakona o konoplji, ki ju je v parlamentarno proceduro skupaj s 5.000 podpisi vložil Slovenski konopljin socialni klub, so odločili poslanci odbora za zdravstvo.

Tako poslanci koalicije kot opozicije pa so menili tudi, da predstavitev mnenj ne bo dovolj in da je treba pri uporabi konoplje v medicinske namene tudi v Sloveniji narediti določene spremembe. Zavzeli so se za ustrezno ureditev uporabe konoplje in razvrstitev konoplje v drugo skupino prepovedanih drog, kamor so uvrščene tudi prepovedane snovi (opij, kokain ...), ki se lahko uporabljajo v medicini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.