Čarterski oživljajo letališče

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Maribor. Novi liniji na letališču. Do poletov bo dokončana druga faza terminala.
Oglej si celoten članek

Tukajšnje letališče ima veliko prednosti, med drugim brezplačno parkiranje. Računamo, da bo iz Maribora z nami poletelo štiri tisoč potnikov,” je pojasnil Mišo Mrvaljević iz turistične agencije Kompas.

Letela bo Adria

Omenjena agencija bo z mariborskega letališča skupaj z agencijo Palma od 20. junija do konca avgusta organizirala potovanja na Zakintos in v Turčijo. Čarterski poleti bodo vsak četrtek in nedeljo. Prevoznik poletov bo Adria Airways, in sicer z airbusom A320. Marko Gros, prvi mož Aerodroma Maribor, je dejal, da bo do takrat dokončana tudi druga faza potniškega terminala. “Poleg teh čarterskih letov smo dobili povpraševanje po sodelovanju z Express Airwaysom. Intenzivno se pogajamo tudi glede rednih linij. Letos jih sicer ne bo, obetamo pa si, da bi prihodnje leto lahko pridobili sredstva, da bi nam s kakšnim partnerjem uspelo prek ministrstva sofinancirati redno linijo,” je dodal Gros.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:41 29. Marec 2013.

    končno,da ne bo vse v lj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.