Brleku ukradli Malgajev BMW X6

Foto: Žurnal24 Ker ni bilo od nedelje, ko je izginil BMW X6 (fotografija je simbolična), na vol
Izmikanje in priznanje. Brlek najprej zanikal, da so mu ukradli avto, potem priznal, da že ima novega.
Oglej si celoten članek

V noči na nedeljo so izpred bloka direktorja Festivala Ljubljana Darka Brleka odpeljali BMW X6. Prepričan je, da gre za organiziran kriminal; tako mu je rekla policija.

Brlek je stežka priznal
Pogovor z Brlekom se je z vprašanjem, ali so mu ukradli avtomobil, začel takole: “Kje ste pa to slišali? To bo pa prav gotovo pomota. Ne, ne, jaz nimam takega avta, sploh. Ga vozim občasno, a to je avto, ki je last podjetja Malgaj.”

Zato nas je najprej napotil na Andreja Malgaja, a smo ga spet vprašali, ali ga niso ukradli. “Ja, so ga.” “Je vaš službeni avto?” “Ne, to je sponzorski avto.” “Ga niste vozili takrat, ko je bil ukraden?” “Ne, bil pa je parkiran pred našim blokom. Ne, nimam novega. To je sponzorski avto, s katerim ima Festival Ljubljana sponzorsko pogodbo. Ne le tega, ima tudi kakšnega drugega.”

Ko je drugič poklical nazaj, je Brlek priznal, da že  vozi nadomestni BMW: “Ne gre za enak avto, ker ga na tako kratek rok niso imeli. Če vas znamka res zanima, je BMW X1.”

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.