Brezplačno bodo delili maske: Preverite, ali pripadajo tudi vam

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kdo vse je upravičen do brezplačne maske?
Oglej si celoten članek

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) bo v imenu ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo tako svojim članom kot nečlanom razdelila pet milijonov zaščitnih mask. Cilj ukrepa je preprečevanje širjenja okužbe z novim koronavirusom, so sporočili.

Zaščitne maske lahko prejmejo samozaposleni ter mikro podjetja z enim do največ štirimi zaposlenimi. Podjetje lahko na vsakega zaposlenega prejme 150 zaščitnih mask, torej lahko denimo samozaposleni prejmejo 150, mikro podjetje s štirimi zaposlenimi pa največ 600 zaščitnih mask.

OZS tako samozaposlene in mikro podjetja z največ štirimi zaposlenimi poziva k prevzemu brezplačnih zaščitnih mask. Prijavo morajo oddati prek spletne strani www.ozs.si/maske, poziv pa je odprt do 15. novembra oz. do razdelitve vseh razpoložljivih zaščitnih mask.

Upravičenci bodo lahko prevzeli zaščitne maske osebno na eni od 62 območnih obrtno-podjetniških zbornic po Sloveniji, in sicer na tisti, na območju katere imajo sedež podjetja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:25 4. November 2020.

    [ Kdo vse je upravičen do brezplačne maske? ] No tole je pa višek cinizma. Vsi so upravičeni do maske …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.